400000 pannekaker hver dag med CodeIT…

400000 pannekaker hver dag med CodeIT...

CodeIT AS er stolt leverandør av AutoID løsning hos Lantmännen Cerealia`s fabrikk i Laholm Sverige. 400 000 deilige pannekaker produseres per dag for distribusjon over hele verden. Et stort spekter av produkter av ulik størrelse, bokser og tilpassede etiketter som fortrykt løsning , ble byttet ut med CodeIt sin løsning. Løsningen inkluderer utstyr fra Autolabel. Mer enn 120 ulike typer fortrykte etiketter, ble redusert ned til 7 forskjellige etiketter. CodeIT har levert syv Autolabel T63 printere som håndterer én million pappesker som forlater anlegget hvert år. Termisk overføring som teknologi ble valgt fordi dette var nødvendig av en av Cerealias større kunder.

Autolabel T63 Wipe fra CodeIT AS

Autolabel T63 Wipe fra CodeIT AS

The seven Autolabel T63 Wipe Large, print and applies the label in the front of the box.

Martin Göransson, Production Manager forklarer «Boksene er i forskjellige størrelser og etiketten skal være sentrert, dette er lett å gjøre med CodeIT sin løsning med å styre posisjonering. Med CodeIT løsningen trenger vi ikke å dytte boksene til side lenger og vi har nå en rett produksjonsflyt, som har spart oss mye verdifull gulvplass.»

Flere etikettoppsett inneholder lister over ingredienser i opp til 15 språk, som fører til svært liten skrift. Dette gjør at utskriftskvalitet og tekst posisjon er veldig viktig.

Unik og patentert løsning fra Autolabel

Unik og patentert løsning fra Autolabel.

Den unike og patenterte løsningen gjør endringen mellom ulike etikettstørrelser smertefritt , noe som sparer tid ved produksjonsendringer

Martin Göransson fortsetter «Endringer i etikettrullen er veldig enkelt i Autolabel skriveren. Dette er svært for vår produksjonsansatte og det gjør jobben enklere og mer effektivt. Det er mer eller mindre umulig å tre papir eller bånd galt i Autolabel skriveren.»

Autolabel T63 er alle koblet til CodeIT løsningen integrert med Cerealias ERP system (Movex).

Eksempel på etikett ( Klikk for full størrelse)

Eksempel på etikett ( Klikk for full størrelse)