Hvem vi er og hva vi tror på?

CodeIT er et nytenkende selskap, med høy ekspertise innen industriell identifisering, merking og sporing. Selskapet kan vise til god vekst og spennende kunder.

Klar for en verden i stadig forandring

I alt vi gjør, søker vi at kundene skal være best mulig forberedt på fremtiden, gjennom å mestre øyeblikket.

Vi gjør industriell merking smart

Med et åpent og egenutviklet standardprodukt, laget for å tilpasse seg hver kundes spesielle behov, gir vi den enkelte kunde klare tekniske, økonomiske og operative fordeler.

Engasjert støttespiller

Våre fremste karaktertrekk i kommunikasjon og fremtoning er:
Hjelpsom – Andre opplever at vi oppfatter deres situasjon. Vi engasjerer oss i andres problemstillinger og finner løsninger.
Enkel – Selv om vi ofte jobber med komplekse systemer, skal det være enkelt å forholde seg til oss.
Smart – Kundene skal selv tenke at det vi gjør er smart, enten vi leverer en enkelt merkestasjon eller en mer omfattende løsning.

Gir kunde mest fleksibilitet

Kunden får koblet all eksisterende maskinvare opp mot aktuelle IT-systemer, og står fritt til å velge ny maskinvare fra forskjellige leverandører.

Du får full kontroll gjennom hele verdikjeden

Vi lover kunden å få full kontroll gjennom hele verdikjeden. Kunden gir ikke fra seg kontrollen ved å handle med oss, tvert i mot.

Laget for vekst

Kundene våre har et krav og mål om vekst. Kunden får tilgang til data og kan gjøre endringer i sanntid. Kunden blir uavhengig av en totalleverandør eller fri fra systemer som ikke snakker sammen. Når veksten kommer går det fint, fordi CodeIT ivaretar skalerbarhet. Operatøren får samlet flere oppgaver i et enkelt grensesnitt, fabrikksjefen opplever færre feil, bedre kvalitet i produksjonen og tilpasningsmuligheter, selgeren vet hva som kan selges til en hver tid, og ledelsen ser økt produktivitet eller fortjeneste.